Malin från Uppsala gifte sig vid första ögonkastet

Uppsalatjej deltar i populära programmet.

delningar

Snart är det dags för en ny säsong av SVT:s långkörare ”Gift vid första ögonkastet”. I år är Uppsalatjejen Malin Alpsjö en av deltagarna i det populära relationsprogrammet. 

– Jag såg det som en chans att få hjälp och råd. Jag har sett alla avsnitt sedan tidigare och hade rätt bra koll på hur det fungerar och vilka psykologer och experter det är som man får hjälp av, säger Malin Alpsjö till 24Uppsala

Foto: Magnus Liam Karlsson /SVT

Säsongens första avsnitt sänds på söndag den 24:e februari klockan 22.00 i SVT1 och Malin tycker det är spännande att avsnitten nu ska sändas på tv. 

– Det har varit inspelat och klart nu ett tag, men egentligen är det nu som det börjar. Det känns verkligen spännande, säger Malin Alpsjö. 

Till vardags jobbar Malin Alpsjö som account manager i Uppsala och hon ser sin medverkan i ”Gift vid första ögonkastet” som en spännande resa. 

– Jag lärde mig mycket om mig själv. Jag hade bestämt mig sedan innan att jag skulle vara öppen och säga ja, sedan var det vissa situationer och perioder som var obekväma. Det tog mycket tid, men så är det alltid när man utvecklas och lär sig nya saker, säger hon. 

Foto: Magnus Liam Karlsson /SVT

Om någon annan sitter i tv-soffan och är sugen på att delta i programmet tycker hon att man bör ta chansen. 

– Jag ångrar ingenting. Jag rekommenderar verkligen de som är sugna på att delta att söka till nästa säsong, avslutar Malin Alpsjö. 

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar