Laddar

Moderaterna satsar på kontinuitet: ”Bred kompetens och erfarenheter”

Samtidigt som Socialdemokraterna, Vänsterpartiet och Miljöpartiets gruppledare väljer att lämna sina platser satsar Moderaterna vidare med samma ledning.

delningar

Det blir Fredrik Ahlstedt som får fortsätta att leda Moderaterna i Uppsala. Det står klart efter lördagens nomineringsstämma där Therez Olsson valdes till plats två.

– Jag ser fram emot att fortsätta arbeta tillsammans med Therez Olsson för ett ännu bättre Uppsala. Vi kan se att de som lever på försörjningsstöd ökar, skolresultaten behöver förbättras och fler behöver komma in på arbetsmarknaden. Vi måste fokusera på att förbättra företagsklimatet för att det är i företagen som jobb skapas. Samtidigt ska alla klara sig igenom skolan med godkända betyg. I Uppsala ska alla kunna förverkliga sina livsdrömmar, säger Fredrik Ahlstedt.

Therez Olsson, som vann ett provval tidigare i höst, ser fram emot att få fortsätta arbeta för valseger tillsammans med Moderaterna och övriga Alliansen i Uppsala.

Samtidigt som Socialdemokraterna, Vänsterpartiet och Miljöpartiets ledande gruppledare i Uppsala har meddelat att de avgår till valet väljer alltså Moderaterna att satsa på kontinuitet.

– Vi har bred kompetens och erfarenheter. I Moderaterna och Alliansen kompletterar vi varandra och är redo att ta över makten och från dag ett genomföra reformer. Vi vill prioritera välfärdens kärna och för det ska vi söka väljarnas förtroende. När otryggheten breder ut sig i Uppsala tänker vi vara partiet som sätter ner foten. Situationen har gått alldeles för långt. Vi kan aldrig acceptera varken skjutningar, attack mot blåljuspersonal eller att Uppsalabor inte känner sig trygga i det offentliga rummet, säger Therez Olsson.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.

1 person har regerat på denna nyheten

1 person har regerat på denna nyheten