Laddar

Nu ska den klassiska blomsterbutiken säljas

Efter mer än 60 års verksamhet – nu ska den klassiska blomsterbutiken säljas. ”Det finns redan många spekulanter”, säger mäklaren Göran Eriksson på HusmanHagberg.

delningar

Björck Blomsterhandel Fålhagen har bedrivit sin verksamhet i mer än 60 år, men nu ska den klassiska blomsterbutiken på Torkelsgatan säljas. Uppdraget har gått till mäklarföretaget HusmanHagberg som skriver så här om butiken.

”Tillfälle att köpa en mycket välbelägen blomsterbutik som varit verksam i mer än 60 år. Fint läge i Fålhagen. Bra planerad lokal om 75 kvm samt ett garagelagerutrymme om 12 kvm.”

För den som är intresserad av verksamheten och den 75 kvadratmeter stora lokalen ligger prislappen på en halv miljon kronor. Anledningen till försäljningen ska vara generationsskifte.

– Det handlar om ett generationsskifte. Hon som bedriver butiken i dag har haft den i 40 år, säger Göran ErikssonHusmanHagberg som sköter försäljningen och som redan har sett ett stort intresse.

– Det finns redan många spekulanter. Både spekulanter som vill ta över verksamheten, men även några som vill bedriva andra verksamheter på platsen.

Vad finns det för möjligheter att bedriva annan verksamhet i lokalerna? – Det befintliga hyresavtalet gäller att för att driva blomsterhandeln vidare, annars får man komma överens med bostadsägaren.