Laddar

Populär artist till Barnmässan i Uppsala

Artisten som alltid drar fulla hus uppträder under årets Barnmässa, som i år äger rum på Fyrishov i Uppsala den 3-4 mars.

delningar

Som alltid under Barnmässan i Uppsala kommer det bjudas på underhållning. Ett av dagens bästa inslag är komikern, skådespelaren, sångaren och dansaren från Göteborg som alltid drar mycket folk, när familjeevenemang arrangeras runt om i Sverige.

– Jag har sett ett uppträdande med honom och det är alltid fulla hus när han uppträder. Barnen är helt galna i honom, säger en förälder.

Sean Banan, eller Sina Samadi som han egentligen heter, blev känd i samband med sina uppträdanden på Melodifestivalen, där han tävlade med låten ”Sean den förste Banan” 2012 och 2013 med  bidraget, Copacabanana som han gick till final med. Sedan dess har han gett ut tre album och sex singlar.

Sean Banans lekfulla scenshow kommer äga rum på Barnmässan i Uppsala den 4 mars klockan 14.00. Efter uppträdandet finns det möjlighet till autografsignering av artisten som efter showen kommer stanna kvar för att träffa sina fans.

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.

1 person har regerat på denna nyheten

1 person har regerat på denna nyheten