Populära rockbandet kommer till Parksnäckan i sommar

Då gör bandet en spelning i Uppsala.

delningar

Det är indierockgruppen Weeping Willows som åker ut på turné i sommar. Deras sommarturné heter "After Us Summer Tour" och ett av deras turnéstopp blir den 14 juni då de kliver upp på Parksnäckans scen i Uppsala. Sångaren Magnus Carlson har blivit omåttligt populär de senaste åren sedan hans medverkan i TV4-programmet "Så mycket bättre" 2016. Weeping Willows är, som de själva beskriver det, ett tankfullt möte mellan rock, soul och country.

"Det är tre år sedan vår förra skiva släpptes, så det ska bli fint att äntligen resa ut och spela ny musik som känns extra relevant i nuet. Vi utvecklar hela tiden vårt uttryck inom vår egen musikaliska värld. Hoppas att vi ses där", säger bandet i ett pressmeddelande.

Albumet ”After Us” släpps den 22 mars och i april kommer Weeping Willows spela albumet live och i sin helhet vid redan utsålda konserter i Göteborg (16/4) respektive Stockholm (17/4). Senast nu i vintras turnerade bandet med sin julturné. Biljetterna till deras spelning i Uppsala släpps under fredagen, klockan 10.00.

After Us Summer Tour

13 juni – Frimis, Örebro

14 juni – Parksnäckan, Uppsala

29 juni – Näshulta Kulturdagar, Eskilstuna

6 juli – Latitud 57, Oskarshamn

11 juli – Slottsruinen, Borgholm

30 juli – Stora Gåsemora gård, Fårö

23 augusti – Dalhalla, Rättvik

Weeping Willows och Linnea Henriksson på Parksnäckan i Uppsala vid ett tidigare tillfälle. Källa: Agneta Forssén/Mostphotos

Foto: Mostphotos/Agneta Forssén

Weeping Willows gör ett av sina turnéstopp i Uppsala.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar