Resekit uppmuntrar hundägarna till rast: "Skapar en hälsosam resa"

Påsarna delas ut på 15 platser runt om i landet.

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

Circle K Bärbyleden i Uppsala kan du hitta den nya satsningen "Circle K Doggy Bag" . Det är ett initiativ som uppmärksammar människans fyrbenta vänner, i detta fall hundarna. Under sommarsäsongen åker många familjer på semester och ibland innebär det långa bilsträckor med hundar. Precis som människan behöver hundarna en bensträckare och påfyllning av energi vilket Circle K har satsat på.

— Under sommaren ser vi många hundägare som rastar sina fyrbenta familjemedlemmar vid stationen när de är ute på långa bilresor. Då vill vi på Circle K Uppsala Bärbyleden erbjuda en hundvänlig rastplats längs vägen. Med hjälp av vår Doggy Bag blir det lättare och roligare att skapa en aktiv och hälsosam resa även för hundar, säger Sandra Stigenskog, Store Manager Circle K Uppsala Bärbyleden i ett pressmeddelande.

Foto: Pressbild Circle K.

Den nationella kampanjen ska underlätta för hundägare som är på resande fot. Under sommaren kan de hämta ut en Doggy Bag. Påsen innehåller en resevattenskål, bajspåsar och en tennisboll. Ett kit som uppmuntrar hundägarna till att regelbundet rasta sin hund under resan.

Förutom Uppsala kan påsen hämtas ut i 14 andra stationer runt om i landet.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar