Robban, 28, träffar sin Uppsalacrush i tv: ”Varm i hela kroppen”

Foto: TV3.

Uppsalabor går på dejt i succéprogram.

delningar

I tv-programmet Hemliga Beundrare får man följa flera personer som äntligen tar steget för att träffa den som de i hemlighet beundrat under en längre tid. Under måndagens avsnitt dyker två Uppsalaansikten upp i programmet. Det när VVS-montören Robert ”Robban” Karlsson, 28 år, ska förklara sin kärlek för Elsa Wallin, 23 år. 

– När jag tänker på Elsa blir jag varm i typ hela kroppen. Jag har inget minne av att jag känt samma känsla tidigare och just därför skulle jag vilja träffa Elsa. Det är viktigt nu, en vacker dag kanske det är försent och hon har hittat någon annan, säger Robban Karlsson i tv-programmet. 

De träffades på en fest för flera år sedan och Robban har inte kunnat sluta tänka på Elsa sedan dess. 

– Jag har väl egentligen inte något direkt kärleksliv idag om jag ska vara ärlig. Men det är alltid kul när någon är intresserad och jag är inte omöjlig. Jag hoppas det är någon person jag kan ha ett intresse för. Det skulle vara väldigt jobbigt om det kom en kärleksförklaring idag, för det är jag inte beredd på, säger Elsa Wallin i tv-programmet strax innan de träffas. 

Hur det går för kärleksparet kan du se i kvällens avsnitt av Hemliga beundrare klockan 20.00 på TV3, Viafree och Viaplay

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar