Så blir Dollarstores öppningsfirande

. - Foto: Mattias Nilsson

Dollarstore slår upp portarna med öppningserbjudanden den 25 januari:

delningar

I somras meddelade lågpriskedjan Dollarstore att de ska öppna en butik i norra Gränbystaden i Uppsala. Öppningen sker den 25 januari 2019.

- Vi vet att vi har varit efterfrågade i Uppsala under en längre tid, och det känns fantastiskt bra att vi äntligen får öppna en butik här. Vi ser fram emot öppningen och vi hoppas att Uppsalaborna gör desamma, sa Jennie Ahlberg, etableringsansvarig DollarStore, i ett pressmeddelande då.

Den 25 januari, på öppningsdagen, är det dags för öppningsfest hos DollarStore Uppsala Gränby. Varuhuset öppnar då 10.00 och har öppet till 20.00 på kvällen.

"Eftersom vi älskar att ha kalas kommer vi att fylla varuhuset med unika öppningserbjudanden under öppningsdagen. Du kommer kunna se dem här i evenemanget inom kort", skriver Dollarstore i ett Facebookevenemang inför öppningen.

Dollarstore består av 70 butiker från Trelleborg i söder till Gällivare i norr. Bolaget startade som en grossistfirma i Sundsvall 1994. I sortiment ingår allt i från schampo och balsam till heminredning, verktyg och leksaker.

I september meddelade de att de kommer öppna ytterligare en Dollarstore-butik i Uppsala i februari i år, men då på handelsplatsen Stenhagen.

– Stenhagen erbjuder ett utmärkt läge för vårt koncept med god tillgänglighet för våra kunder och många goda grannar. Vi är stolta över att nu kunna storsatsa på Uppsala i och med etablering av denna och ytterligare en butik som båda öppnar i början av nästa år”, säger Fredrik Holmström, etableringsansvarig på Dollarstore i ett pressmeddelande. 

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar