Laddar

Så laddar Dalkurd upp inför första allsvenska säsongen

Uppsalas nyaste elitförening startar upp säsongen i början på januari. Här är lagen som man kommer att möta på försäsongen.

delningar

Om en vecka inleder Dalkurd sin första allsvenska säsong med en samling och träning på Österängen som kommer att bli nyblivna Uppsalaklubbens hemvist.

Första matchen spelas den 27 januari när Dalkurd möter Frej på bortaplan. Därefter väntar Djurgården på hemmaplan, en match som dock inte kommer att spelas i Uppsala.

Därefter väntar träningsläger utomlands, i skrivande stund är det dock oklart på vilken ort som man kommer att hålla till.

Strax efter hemkomsten väntar sedan tre matcher i Svenska Cupen mot, i tur och ordning, Malmö FF, Brommapojkarna och Gefle.

Dalkurds försäsong: 8/1: Samling och säsongsstart på Österängen 27/1: Frej (borta) 3/2: Djurgården (hemma). 4/2–11/2i: Träningsläger utomlands 18/2 Malmö FF (borta), Svenska Cupen 25/2: Brommapojkarna (borta), Svenska Cupen 4/3: Gefle IF (hemma), Svenska Cupen

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.

1 person har regerat på denna nyheten

1 person har regerat på denna nyheten