Säljstart för ett unikt bostadsalternativ: "Riktat blicken mot Europa"

Foto: Pressbild/Berg Thornton Arkitekter.

Då planeras säljstarten för projektet RAW Rosendal i Uppsala.

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

Den 8 maj planeras säljstarten för projektet RAW Rosendal i Uppsala som erbjuder ett nytt bostadsalternativ i Sverige som medför en mer social och ekonomisk hållbar bostadsmarknad.

Då lägenheterna inte kommer att färdigställas fullt ut kan kunden köpa bostaden till ett lägre pris. I stället får de boende själva välja och bekosta saker som planlösning, interiör och ytskikt. Tanken är att projektet ska ge de boende en "total frihet över sina kvadratmeter". Projektet RAW är sprungen ur en vilja att förändra det likriktade utbudet av flerbostadshus som finns på dagens marknad.

– Inför och under arbetet med denna byggnad har vi riktat blicken ut i Europa och studerat flera spännande bostadsprojekt som på liknande sätt erbjuder råa och exponerande stommar till de boende. Det innebär maximal frihet inom ramen för den egna bostadsrätten, säger arkitekten Johan Berg, på Berg Thornton Arkitekter, i ett pressmeddelande.

Projektet RAW Rosendal har fått innovationsstöd från Boverket för innovativt och hållbart byggande av bostäder, vilket man är väldigt stolta över,

– Vi har utvecklat RAW under ett antal år nu och tycker att det är otroligt spännande att få testa vår produkt ute på marknaden i Uppsala, säger Oliver Thornton, vd på RAW Property.

FAKTA

Säljstarten äger rum onsdag den 8:e maj mellan kl. 17.00–19.00 hos Riksmäklaren Uppsala.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar