Laddar

Shkodrans supersuccé

Dagens man i Sirius heter Shkodran Maholli som låg bakom allting i matchen mot Halmstad.

delningar

Efter förra helgens smäll mot AIK var det många som trodde att fallet för Sirius i Allsvenskan hade inletts men så verkar inte vara fallet är inte fallet.

Sirius spelade mot Halmstad idag och det var nyförvärven under sommaren, Elias Andersson och Shkodran Maholli som låg bakom segern för Sirius idag. Elias Anderssson gjorde som alltid i Siriuströjan en bra prestation men dagens man var Shkodran Maholli.

– Jag får spela från start i varje match, jag måste fortsätta likadant i fortsättningen. Jag får ta vara på varje minut, säger Shkodran Maholli till Cmore.

Först låg han bakom 1-0 målet när Shkodran fintade bort sin försvarare och slog ett inlägg, i förlängningen kom bollen till Elias Andersson som kunde skjuta den i mål, men Shkodran var inte klar.

Han sökte hela tiden efter skottlägen och i 87:e minuten gjorde han 2-0 genom en riktig projektil. Han var långt till höger på planen, vek in mer till vänster och sköt utanför straffområdet, mitt i det vänstra krysset. Därmed säkrade han dagens seger för Sirius.

– Jag får en boll av Johan (Andersson reds anm.) så jag dribblar av Keita så jag bara skjuter bottre, säger Shkodran Maholli till Cmore.

Fem minuter senare var han i farten igen när han fintade bort Halmstads försvar och satte sitt andra mål för dagen.

– De var trötta i slutet och jag var trött i slutet men det var bara att kriga in de två målen i slutet, säger Shkodran Maholli och fortsätter.

– Jag är glad att jag får spela fotboll, jag har väntat ett i halvår och när jag får det så släpper det, så det är kul att få spela fotboll, säger en nöjd Shkodran Maholli

Relaterade artiklar