Laddar

Sommarguiden: Följ i Pelle Svanslös tasspår

Under hela sommaren kommer 24Uppsala att tipsa om lokala aktiviteter, sevärdheter, mysiga caféer och andra intressanta resmål i och omkring Uppsala som du och din familj kan besöka under semestern.

delningar

Det var en katt som inte hade någon svans. Han hette Pelle Svanslös och bodde här i Uppsala. Pelle Svanslös var Gösta Knutson mästerverk och nu kan du gå i Pelle Svanslös tassspår med en en guidad vandring.

Tips på andra aktiviteter: Klarar du dig att ta dig ur rummet? 

”Under vandringarna i de klassiska Uppsalakvarteren berättar Pelleguiden om små kända och okända anekdoter ur Pelle Svanslös och de andra katternas liv. Vi avslutar de reguljära vandringarna nära Pelle Svanslös egen lekplats i Engelska parken!” skriver Go adventure på sin hemsida.

Har du tips på någon lokal aktivitet som vi borde ta upp i vår sommarguide, skicka oss gärna ett mejl redaktionen@24uppsala.se.

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.

1 person har regerat på denna nyheten

1 person har regerat på denna nyheten