Laddar

Sommarguiden: Klarar du att ta dig ur rummet?

Under hela sommaren kommer 24Uppsala att tipsa om lokala aktiviteter, sevärdheter, mysiga caféer och andra intressanta resmål i och omkring Uppsala som du och din familj kan besöka under semestern.

delningar

Ni har 60 minuter att ta er ut ur ett rum, klarar ni av det? På Escape Room kan mellan två och sex personer tilsammans försöka ta sig ut ur ett rum genom att lösa de pussel och gåtor som finns i rummet.

Ett av de två rum som finns tillgängliga Faraos Grav där man ska sig ur graven.

Ni är en grupp arkeologer som har tagit sig in i en av Faraos gravar för att hitta de begravda skatter”, skriver Escape Room på sin webbsida.

Tips på andra aktiviteter: Återupplev järnåldern.  

Det andra rummet är Rymdskeppet.

Ni är medlemmar av besättningen på rymdskeppet. Ert skepp beslagtogs av mörka kraftens armé. Nu är det upp till er frigöra skeppet och rädda ert team. Annars kan slutet vara nära..” skriver Escape Room på sin webbsida.

Har du tips på någon lokal aktivitet som vi borde ta upp i vår sommarguide, skicka oss gärna ett mejl redaktionen@24uppsala.se.

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.

1 person har regerat på denna nyheten

1 person har regerat på denna nyheten