Laddar

Spelarna vilas mot Carlstad: ”Familjefädrer som mår bra av lite vila”

Kim Bergstrand och Thomas Lagerlöf väljer att göra en del förändringar i truppen inför matchen mot Carlstad i Svenska Cupen. ”Det blir en del förändringar”, säger Kim Bergstrand.

delningar

Matchen på Tingvalla marknadsförs som ”årets match” när allsvenska Sirius kommer på besök för att möta Carlstad United, och det är ett formstarkt hemmalag som väntar för Uppsalaspelarna som säkert är rejält revanschsugna efter förlusten hemma mot IFK Norrköping senast.

– Carlstad är ett spelande lag, säger tränaren Kim Bergstrand som väljer att ställa över två spelare från truppen mot IFK Norrköping.

Niklas Busch Thor och Jesper Arvidsson stannar hemma. Oscar Kindlund är sjuk, även Philip (Haglund) är lite krasslig, men han följer nog ändå med.

Finns det några skadeproblem med spelarna du väljer att lämna hemma? – Nej, med både Niklas och Jesper är familjefäder som mår bra av lite vila.

Blir det några av de nya spelarna som får chansen mot Carlstad? – Ja, både Linus Nygren och Isak Bråholm från juniorlaget finns med i truppen. Om det blir spel för dem får vi se i morgon (läs onsdag).

För den som vill se Sirius bortamatch mot Carlstad så sänder klubben själva matchen via webb-tv, vilket 24Uppsala skrev om redan i går.

Relaterade artiklar