Laddar

Stjärnkrögare öppnar ny restaurang

På terminal 5 på Arlanda flygplats öppnar nu restaurangen Monstro, som är utvecklad av stjärnkrögaren Pontus Frithiof och delägaren Mario E Moroni.

delningar

Krögaren Pontus Frithiof, som sedan tidigare driver Pontus in the Air, kommer tillsammans med delägaren Mario E Moroni öppna ytterligare en restaurang på Arlanda flygplats. Det är den nya restaurangen Monstro som öppnar i dag, 1 mars, och erbjuder familjeorienterat snabbmatskoncept med favoriter från den amerikanska och italienska matkulturen.

– Vi har lyssnat på resenärerna på Arlanda och sett ett behov av ytterligare alternativ av restauranger. Monstro ska stärka mat- och dryckesutbudet för målgruppen familjeresenärer och alla andra som önskar god, vällagad mat med snabb service och rimliga priser, säger Pontus Frithiof, grundare och ägare, Pontus Group.

Namnet, Monstro, har anknytning till Jan Hugo Stenbeck, en av Pontus Frithiofs förebilder, som ska ha föreslagit namnet till en restaurang men som då inte blev av. Namnet tillhör också valen eller sjöodjuret i Disneys film Pinocchio.

– Vi är mycket glada över att ha förverkligat Monstro, som länge varit en dröm. Vi strävar ständigt efter att utveckla och förbättra oss och vårt utbud. Det nya konceptet ska fylla ett tomrum i restaurangutbudet på Arlanda terminal 5, avslutar Mario E Moroni, delägare och chefssommelier, Pontus in the Air.

Relaterade artiklar