Laddar

Teaterkurs för påsklovslediga tjejer

Identiteten är i fokus vid kursen som hålls på Uppsala Stadsteater.

delningar

Tjejer i åldrarna 13-18 år har under påsklovet chans att gå på en tre dagar lång teaterkurs på Uppsala stadsteater.

– Kursen fokuserar på ämnen som handlar om identitet och vad du tycker är viktigt, skriver teatern på sin hemsida.

Utöver att själv agera på scen får deltagarna möjlighet att även titta på en repetition av ungdomsensemblen och titta på en föreställning.

– Sista dagen blir det skådespelarsamtal, där du kan fråga skådespelaren vad du vill, skriver teatern.

Kursen hålls onsdag den 4 april till fredag 7 april och är kostnadsfri.

Program: 

Onsdag 4 april, kl. 15 -20.00 på Uppsala stadsteater Vi åker buss tillsammans från Sävja till Uppsala stadsteater. Kursledaren Sara Waller möter dem som tar sig själva till teatern utanför dörrarna på Uppsala stadsteater kl 14.45.

15–16: Rundvandring på teatern16–16.45: Hälsa på hos ungdomsensemblen på Uppsala stadsteater16.45–18.00: Middag, vi går ut och äter på restaurang.18.00: Vi ser tillsammans föreställningen ”Det finns inget att vara rädd för”.

Torsdag 5 april, kl. 12 – 15 på Sävja Kulturcentrum Vi träffas på Sävja kulturcentrum. I allsalen gör vi övningar, pratar och fikar.

Fredag 6 april, kl. 12 – 15 på Sävja Kulturcentrum Vi träffas på Sävja kulturcentrum. I allsalen gör vi övningar, pratar och fikar och denna dag har vi även besök av en skådespelare.

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.

1 person har regerat på denna nyheten

1 person har regerat på denna nyheten