Laddar

Toppmötet flyttas med anledning av begravningen

På fredagen begravdes Storvretas ordförande, radioprofilen Mats Åkerlund, och med anledning av begravningen har Storvreta och Falun kommit överens om att flytta kvällens match till lördagen. ”Vi är oerhört tacksamma för Faluns välvilliga inställning”, säger klubbchefen Kim Knudsen.

delningar

Senare i kväll skulle Falun och Storvreta ha drabbats samman i ett riktigt prestigemöte lagen emellan, men matchen kommer dock inte att spelas. Med anledning av att ordföranden Mats Åkerlund, som nyligen avled, begravdes under fredagen kommer matchen att flyttas och i stället spelas på lördagen.

– Vi är oerhört tacksamma för Faluns välvilliga inställning att med kort varsel försöka hitta en ny tidpunkt för matchen mot oss, säger Storvreta klubbchef Kim Knudsen och fortsätter.

– Vi förstår att det inte var någon enkel uppgift för Falunledningen att gå ut till alla fans och sponsorer, som redan hade köpt biljetter och bokat event runt säsongens kanske mest attraktiva match, och tala om att man tyvärr med anledning av dessa olyckliga omständigheter var tvingad att flytta matchen till en annan dag. Falun skall ha en stor eloge för visat förståelse för situationen.

Matchen mot Falun kommer alltså att spelas i morgon lördag och börjar klockan 17.00.

Relaterade artiklar