Laddar

Trafikkaos under lördagen – kvinna till sjukhus: ”Det är väldigt halt”

(Uppdaterad 12.10) En kvinna har fått föras till sjukhus och flera olyckor har inträffat under lördagen. Polisen uppmanar till försiktighet.

delningar

Flera trafikolyckor har inträffat i Uppsala-området under lördagen. Vid tio-tiden inträffade en singelolycka på E4 vid avfarten till Storvreta, norr om Uppsala. Larmet kom in till SOS klockan 09.53.

Enligt uppgifter ska bilen ha kört in i mitträcket i södergående riktning.

– Enligt tidiga rapporter ska det inte vara några personskador, i övrigt har jag inte så mycket information just nu, säger Linda Wideberg, presstalesperson på polisens ledningscentral, vid 10.15-tiden.

Senare meddelades att en kvinna fått föras till sjukhus med ambulans efter att ha klagat på ryggsmärtor.

******

I samband med arbetet vid den första olyckan inträffat någon form av kökollision i norrgående riktning.

– Enligt ambulansen är det väldigt rörigt på platsen och många personer har börjat gå ur sina bilar för att de undrar vad det är som händer. Men jag har inga uppgifter om personskador än så länge, säger Linda Wideberg vid 10.55-tiden.

Enligt senare uppgifter från polisen ska ingen ha kommit till skada.

******

Vid 11.30-tiden inträffade en trafikolycka på Norbyvägen mellan två personbilar.

– Ambulans har varit på plats, men i nuläget vet jag inte om någon har skadats. De inblandade ska själva ordna med bärgare, säger Linda Wideberg vid 12-tiden.

****** 

Ungefär samtidigt som den tredje händelsen inträffade en singelolycka i Gnista-rondellen, då en personbil ska ha kört av vägen.

– Det verkar inte ha varit så allvarligt, räddningstjänsten skulle tillkalla oss om vi behövdes men vi har inte varit på plats. Men det verkar vara väldigt halt, så det gäller att ta det försiktigt.

 

Relaterade artiklar