Laddar

Tränarduon stannar i Almtuna: ”Fungerat väldigt bra”

Stora besked i Almtuna.

delningar

Almtuna ligger sexa i Almtuna och har stått för en stabil säsong. Nu står det klart att det tudelade ansvaret som Martin Gudmundsson och Marcus Ragnarsson jobbat under kommer att fortsätta.

Klubben meddelar nämligen i ett pressmeddelande att båda tränarna kommit överens om att förlänga sitt kontrakt med två säsonger.

– Vi har under året hittat en bra balans mellan tränarna och ser att ett fortsatt delat ledarskap är det bästa för föreningen just nu. Ragge är rutinerad och har under alla år tagit fram och format bra backar. Martin är en fantastisk matchcoach och är från våra egna led. Vi tror stenhårt på den här konstellationen, säger klubbchefen Andreas Klingberg.

Martin Gudmundsson:

– Jag är väldigt glad över att få förtroendet i ytterligare 2 år. Jag utvecklas i min roll varje dag – i träning och kring gruppen. Med dessa två nya år så får jag ett lugn i var jag skall vara och jag tror starkt på vår grupp. Jag har även min familj i Uppsala och har gjort 9 år i klubben. Det här känns kanon.

Marcus Ragnarsson:

– Jag trivs väldigt bra med Martin och tror på vårt långsiktiga arbete. Vår ledargrupp med Martin, Micce och Björn har kul ihop och jobbar hårt för att få ett så framgångsrikt lag som möjligt. Jag har varit i Almtuna i 7 år och känner starkt för klubben.

Och det slutar inte där. Klubben meddelar också att Björn Danielsson kommer att återanställas som scoutingansvarig i klubben.

Relaterade artiklar