Laddar

Tuff uppgift för Sirius: ”Vi kommer behöva bekänna färg”

Sirius möter IFK Norrköping på bortaplan under måndagen, och det är såväl ett tillskott i truppen som bortfall.

delningar

Efter seger i den allsvenska premiären mot Djurgården och en förlust på hemmaplan mot IFK Göteborg tar sig Sirius på måndagen sig an IFK Norrköping på Östgötaportens konstgräs. ”Peking” har liksom Sirius, en seger och en förlust i allsvenskans inledning.

– Norrköping är ett väldigt bra lag, och ett av de lag som haft en mest varierad offensiv. Vi kommer verkligen att behöva bekänna färg, och det gäller att vi får koll på deras kanter och är väldigt noggranna i försvarsspelet, säger Sirius tränare Kim Bergstrand till klubbens hemsida.

Ett glädjebesked för Sirius är att Philip Haglund är med i truppen efter att ha missat de två första matcherna, men Stefano Vecchia är sjuk och saknas. Diego Montiel kliver också in i truppen på bekostnad av Dragan Kapcevic.

Avspark är klockan 17.30.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.

1 person har regerat på denna nyheten

1 person har regerat på denna nyheten