Laddar

TV: Andreas Erikssons väg tillbaka: ”Vi kommer chocka”

Det var en skadefylld fjolårssäsong och det blev bara två matcher förra säsongen för Andreas Eriksson. När han väl var i full träning för en vecka sedan, kom ett nytt bakslag.

delningar

Andreas Eriksson hade stora skadebekymmer i fjol och registrerades bara för två matcher i Superettan. Väl där blev det ett mål och en målgivande passning. När Sirius inledde försäsongen var mittfältaren med i full träning igen,  men tyvärr varade det inte länge.

– Kroppen känns helt okej. Knä-rehaben har känts jättebra. Jag började träna ordentligt förra veckan, men då åkte jag på en liten baksidegrej som vanligt, så nu är det rehab igen, säger Andreas Eriksson.

Planen är att Andreas Eriksson ska vara tillbaka i full träning när laget åker till Spanien på träningsläger 6-13 ferbruari, där man också ska spela två träningsmatcher, mot Malmö FF och Östersund.

– Jag är jävligt spelsugen måste jag säga, och jag tror att jag kommer vara i ganska bra form snart.

Förra säsongen förde ni väldigt många matcher. Tror du att ni kommer kunna göra det även i år? – Det blir ett litet test men det tror jag absolut. Kanske inte varje match på bortaplan men vi kommer försöka.

– Vi har ett bra lag och kan vi fortsätta med vårt spel och stil så tror jag att vi kan överraska och chocka många.

Se hela intervjun i klippet ovan.

Relaterade artiklar