Laddar

TV: Företagsänglarna: ”Hemma hos finalisterna” – Avsnitt 6

TV-serien Företagsänglarna fortsätter. I det sjätte avsnittet får vi följa med finaldeltagarna hem. Se avsnittet här.

delningar

I det ny tv-programmet Företagsänglarna möter Uppsalaprofilerna och entreprenörerna Magnus Hasselteg, Kaija Carlsson, Thomas Sonesson, John Lundqvist och Maria Mattsson Mähl blivande entreprenörer, uppfinnare och visionärer som i programmet får chansen att förverkliga sina affärsidéer.

Avsnitt 6 – ”Hemma hos finalisterna” Det är dags att låta Företagsänglarna läsa hela affärsplanen. Nu räcker det inte att göra en presentation. Här är det nyckeltal, kalkyler, försäljningssiffror och framtidsplaner som ska synas. Hur går det för våra finalister? Har de gjort sin hemläxa. Duger deras siffror för att ta hem vinsten?

Klicka på videospelaren här ovan för att se avsnittet. Har du missat de tidigare avsnitten så hittar du dem i faktarutan här nedan.

Så här sänds Företagsänglarna på 24Uppsala.se: Onsdag, 19.00 Avsnitt 1 – ”Casting” (se avsnittet) Avsnitt 2 – ”Uttagning” (se avsnittet)

Fredag, 19.00 Avsnitt 5 – ”Finalister koras” (se avsnittet) Avsnitt 6 – ”Hemma hos finalisterna”

Lördag, 19.00 Avsnitt 7 – ”Final”

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.

1 person har regerat på denna nyheten

1 person har regerat på denna nyheten