Laddar

TV: Företagsänglarna: ”Semifinal i maktens korridorer” – Avsnitt 4

TV-serien Företagsänglarna fortsätter. I det fjärde avsnittet besöker de tio semifinalisterna följa med till stadshuset. Se avsnittet här.

delningar

I det ny tv-programmet Företagsänglarna möter Uppsalaprofilerna och entreprenörerna Magnus Hasselteg, Kaija Carlsson, Thomas Sonesson, John Lundqvist och Maria Mattsson Mähl blivande entreprenörer, uppfinnare och visionärer som i programmet får chansen att förverkliga sina affärsidéer.

Avsnitt 4 – ”Semifinal i maktens korridorer” I Stadshuset brukar normalt kommunalråden fatta viktiga beslut, men den här gången har Företagsänglarna intagit maktens boning. Det är dags för semifinalisterna att ge en utförligare presentation av sin affärsidé. Vissa entreprenörer tar ett rejält kliv fram och imponerar, men frågan är om det räcker hela vägen.

Klicka på videospelaren här ovan för att se avsnittet. Har du missat de tidigare avsnitten så hittar du dem i faktarutan här nedan.

Så här sänds Företagsänglarna på 24Uppsala.se: Onsdag, 19.00 Avsnitt 1 – ”Casting” (se avsnittet) Avsnitt 2 – ”Uttagning” (se avsnittet)

Torsdag, 19.00 Avsnitt 3 – ”Träningsläger” (se avsnittet) Avsnitt 4 – ”Semifinal i maktens korridorer”

Fredag, 19.00 Avsnitt 5 – ”Finalister koras” Avsnitt 6 – ”Hemma hos finalisterna”

Lördag, 19.00 Avsnitt 7 – ”Final”

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.

1 person har regerat på denna nyheten

1 person har regerat på denna nyheten