Laddar

TV: Företagsänglarna: ”Träningsläger ” – Avsnitt 3

TV-serien Företagsänglarna fortsätter. I det tredje avsnittet väntar träningsläger för semifinalisterna. Se avsnittet här.

delningar

I det ny tv-programmet Företagsänglarna möter Uppsalaprofilerna och entreprenörerna Magnus Hasselteg, Kaija Carlsson, Thomas Sonesson, John Lundqvist och Maria Mattsson Mähl blivande entreprenörer, uppfinnare och visionärer som i programmet får chansen att förverkliga sina affärsidéer.

Avsnitt 3 – ”Träningsläger” Semifinalisterna får chansen att förbättra sina affärsidéer tillsammans med några riktigt duktiga experter på området. En tuff utbildningsdag väntar entreprenörerna och trots att det egentligen finns en konkurrenssituation börjar de bli ett team.

Klicka på videospelaren här ovan för att se avsnittet. Har du missat de tidigare avsnitten så hittar du dem i faktarutan här nedan.

Så här sänds Företagsänglarna på 24Uppsala.se: Onsdag, 19.00 Avsnitt 1 – ”Casting” (se avsnittet) Avsnitt 2 – ”Uttagning” (se avsnittet)

Torsdag, 19.00 Avsnitt 3 – ”Träningsläger” Avsnitt 4 – ”Semifinal i maktens korridorer”

Fredag, 19.00 Avsnitt 5 – ”Finalister koras” Avsnitt 6 – ”Hemma hos finalisterna”

Lördag, 19.00 Avsnitt 7 – ”Final”

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.

1 person har regerat på denna nyheten

1 person har regerat på denna nyheten