Laddar

TV: Här attackeras polisen vid helgens ingripande

Efter helgens skjutning på Bandstolsvägen har det varit oroligt i området. På en video, som är hämtad från Youtube, kan man här se när polisen attackerades med bland annat stenar.

delningar

Efter lördagens skjutningar på Bandstolsvägen i Valsätra, där två personer skadades allvarligt, har det varit oroligt i både Valsätra och Gottsunda med flera bilbränder och kastade stenar mot både polis och räddningstjänst.

I samband med ett av helgens ingripande i Gottsunda attackerades polisen med stenar under ett pågående gripande, ett ingripandet som filmades av några privatpersoner och sedan lades upp på Youtube.

24Uppsala.se har varit i kontakt med polisen som meddelar att de båda polismännen, som attackerades, klarade sig bra – och en längre intervju kommer senare i kväll.

Vi vill varna känsliga tittare för att videoklippet som innehåller både våldsamma scener och många svordomar.

Se klippet när polisen attackeras med stenar i videospelaren här ovan.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.

1 person har regerat på denna nyheten

1 person har regerat på denna nyheten