Laddar

TV: Kommunalrådet vittne till butiksexplosionen

Precis när kommunalrådet Mohamad Hassan hade lagt sig small det utanför fönstret.

delningar

Liberalernas kommunalråd Mohamad Hassan bor elva våningar ovanför den butik på Kvarntorget i centrala Uppsala där det sent på tisdagskvällen skedde någon form av explosion. Den första tanken Hassan fick, med sina erfarenheter från kriget i Libanon, var att det måste ha varit en bomb.

– Det var den typen av ljud som hördes. När jag sprang fram till fönstret tänkte jag att det var den bankomat som ligger i närheten som hade sprängts. Men sedan såg jag bråten av papper och att det hade börjat brinna från butiken, säger Mohamad Hassan.

Med lite distans till händelsen, hur reagerade du? – Det här ska inte ske i vårt samhälle, så jag blev faktisk förbannad. Det handlar om medborgarnas trygghet och man inte begära att alla ska ha den erfarenhet jag har från här typen av händelser. Samtidigt litar jag på att polisen kommer göra sitt jobb.

— Mohamad Hassan (@Uppsala_Hassan) April 10, 2018

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.

1 person har regerat på denna nyheten

1 person har regerat på denna nyheten