Laddar

TV: Premiär för Företagsänglarna: ”Casting” – Avsnitt 1

Det har blivit dags för premiären av den nya tv-produktionen Företagsänglarna. Här kan du se det första avsnittet av serien som sänds i sju avsnitt.

delningar

Det har äntligen blivit dags för det nya tv-programmet Företagsänglarna där Uppsalaprofilerna och entreprenörerna Magnus Hasselteg, Kaija Carlsson, Thomas Sonesson, John Lundqvist och Maria Mattsson Mähl möter blivande entreprenörer, uppfinnare och visionärer som i programmet får chansen att förverkliga sina affärsidéer.

Avsnitt 1 – ”Casting” I det första avsnittet På V-dala nation är det fullt ös. Oväntat många sökande avsatte en hel dag för att få chansen att pitcha sin företagsidé. Vissa är kaxiga och andra är nervösa. Någon försov sig och somliga är sjuka och borde egentligen stannat kvar hemma. En kavalkad av spännande affärsidéer där vissa är bättre än andra.

Redan nu kan du se det avsnitt 2 – ”Uttagning”, och på fredag är det dags för den stora finalen då det sjunde och sista avsnittet sänds på 24Uppsala.se.

Klicka på videospelaren här ovan för att se det andra avsnittet. Har du missat det första avsnittet kan du i stället klicka här.

Så här sänds Företagsänglarna på 24Uppsala.se: Onsdag, 19.00 Avsnitt 1 – ”Casting” Avsnitt 2 – ”Uttagning” (se avsnittet)

Torsdag, 19.00 Avsnitt 3 – ”Träningslägret” Avsnitt 4 – ”Semifinal i maktens korridorer”

Fredag, 19.00 Avsnitt 5 – ”Finalister koras” Avsnitt 6 – ”Hemma hos finalisterna”

Lördag, 19.00 Avsnitt 7 – ”Final”

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.

1 person har regerat på denna nyheten

1 person har regerat på denna nyheten