Laddar

TV: Premiär i dag för nya hotellet – störst i Uppsala

Nu är den första gästen incheckad – på onsdagen var det smygpremiär för nya Arenahotellet. Följ med på 24Uppsala.se exklusiva rundvisning av jättehotellet.

delningar

Vad sägs om en hel våning anpassad för paraidrott och med hela 19 handikappanpassade rum, och en våning med extra långa sängar förbasketspelare. På onsdagen var det smygpremiär för nya Arenahotellet i Gränby – som dock är till för andra än bara idrottare.

24Uppsala.se har redan skrivit om det nya Arenahotellet som knappast har undgått någon i Gränby där det sträcker sig långt upp mot himlen med sina åtta våningar.

Strax innan lunch på onsdagen var vi på plats och fick en rundtur av hotellets Vd, Jenny Engström, som stolt visade oss runt i det supermoderna hotellet som numera också är det största i Uppsala.

– VI är numera Uppsalas största hotell, och våra 620 bäddar gör det möjligt att ta emot de stora evenemangen, säger Jenny Engström som är Vd för det nya hotellet och som tycker placeringen är perfekt.

– Vi ligger helt rätt i det här i det här området som exanderas och där det händer saker hela tiden. Vi har möjlighet att svälja många utövare. Men jag vill poängtera att vi inte bara är till för idrotten, vi finns även här för de vanliga affärs- eller konferensgästerna.

Hur känns det nu när ni äntligen har slagit upp dörrarna? – Det känns otroligt spännande och verkligen en utmaning. Men jättekul.

En detalj som inte är klar ännu är hotellets stora relaxavdelning som kommer att bjuda på både bubbelpool och bastu och med en magisk utsikt över hela Uppsala.

På plats var dock hotellets så kallade ”Gameroom” där både unga och gamla kan njuta av både Playstation och Xbox.