Laddar

TV: Se när Uppsalabon skrapar fram storvinsten på Triss

Det blev en rejäl skrattfest när Uppsalabon skrapade fram storvinsten i TV4:s Nyhetsmorgon tidigare under morgonen. Se skrapet här.

delningar

Det var i början av juni som Urban Wikström, i vanlig ordning på lördagarna, spelade på hästar och köpte Triss. Precis som vanligt blev det ingen större vinst på hästarna, men när han väl skrapade lotten kom den stora överraskningen i form av tre tv-apparater.

– Jag hade spruckit på travet, naturligtvis, och hade glömt bort lotterna jag hade köpt. Men sen såg jag dem på bordet, och klockan var säkert elva på kvällen när jag skrapade, säger Urban Wikström till Svenska Spel.

På onsdagsmorgonen var det dags, i TV4:s Nyhetsmorgon skulle han skrapa en lott som skulle ge honom som minst 100 000 kronor – men med chansen på hela fem miljoner.

Någon miljonvinst blev det inte för den 52-åriga Uppsalabon som dock kunde glädja sig åt 100 000 kronor, pengar som han redan vet hur de ska användas.

– En golfresa till Skottland blir det nog. Vi har spanat lite på det. Sen ska vi till Sydafrika i vinter också, men det har vi planerat sedan tidigare, säger Urban Wikström till Svenska Spel som även fick programledarna att brista ut i skratt när han först avslöjade van han skulle göra med pengarna.

– Det blir nog en ny brödrost, en dyr en.

Själva vinstlotten då? Jo, den hade han köpt på ICA Kvantum i Gränbystadens galleria – och det var tjejen i kassan som hade valt lotten.

Se när urban Wikström från Uppsala skrapar fram storvinsten här nedan.

 

Relaterade artiklar