Laddar

TV: Storvretaspelaren utsatt för brutal tackling

Jimmie Pettersson som tacklades bryskt av Johan Roos har brutit nyckelbenet.

delningar

Storvretas Jimmie Pettersson tacklades av Växjös Johan Roos och blev liggande.

– Det var ingen vacker syn, säger Storvretas assisterande tränare Hannes Öhman till Sportbladet och utvecklar:

– Jag såg tacklingen rakt framifrån och han proppar medvetet. Bollen är förbi och han sätter in en brysk tackling. Han behöver inte fullfölja så där, han måste ha lite spelöga där, inse att han är bortgjord och ta det, säger Öhman.

Pettersson kunde efter några minuter resa sig och bege sig ut till omklädningsrummet. För Johan Roos det blev det rött kort och matchstraff 3 vilket innebär ytterligare påföljder. Senare under kvällen kom rapporter om Petterssons skada.

– Just nu är han inne på akademiska sjukhuset för undersökning och röntgen och vi väntar på ett slutgiltigt medicinskt utlåtande innan vi vet mer, säger sportchef Kim Knudsen till Storvretas hemsida och fortsätter:

– Men det är ett nyckelbensbrott, nyckelbenet är helt av, och allt pekar på att han är borta upp till tre månader, säger Knudsen.

Storvreta skriver på sin hemsida att Pettersson troligtvis blir borta från spel i upp till 3 månader.

TEXT: Jonathan Rudman/ibnytt.se

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.

1 person har regerat på denna nyheten

1 person har regerat på denna nyheten