Laddar

Upplagd för trafikkaos när vägbanor stängs av på E4

Trafikverket kommer att genomföra ett omfattande arbete på E4 som kommer att innebära att vägbanor stängs av under en längre tid.

delningar

Om du pendlar med bil mellan Uppsala och Stockholm kan det vara läge att fundera på en alternativ väg. I alla fall de kommande två veckorna.

Med start på måndag inleder nämligen Trafikverket ett större arbete med att byta ut en trasig vägtrumma under E4:an mellan Uppsala och Knivsta. Ett arbete som förväntas pågå i två veckor.

Under arbetet kommer trafiken att stängas av i en körriktning åt gången, en vecka i varje riktning, och hastigheten kommer att begränsas till 70 kilometer i timmen.

Platsen för bytet av vägtrumman är på E4 från Trafikplats Brunnby (184) till Trafikplats Säby (186) i riktning mot Gävle i Uppsala län.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.

1 person har regerat på denna nyheten

1 person har regerat på denna nyheten