Uppsalabo vann högsta vinsten i Nyhetsmorgon

”Det ska bli så roligt att få ge dem till, barn och barnbarn”.

2 personer har reagerat på denna nyheten

delningar

Under tisdagen var Gunnar Åsberg från Uppsala på plats på TV4 för att skrapa triss. På plats valde han att ta den tredje lotten bakifrån – och det gav utdelning. 77-åringen kammade nämligen hem högsta vinsten, fem miljoner kronor, som han nu kommer att dela med barn och barnbarn.

– Det ska bli så roligt att få ge dem till, barn och barnbarn, sa Gunnar med tårfyllda ögon.

– Vi har jättetrevliga och gulliga ungar med deras respektive, och att kunna få ge dem lite är det som är roligt. Det är jätteroligt, för de är fantastiska allihop, berättade hans hustru sedan 55 år, Maud i ett pressmeddelande.

Gunnar och Maud är årets tredje fem miljoner kronors-vinnare i TV4.

– Jag kunde inte göra mer än att skratta när jag såg att Gunnar hade skrapat fram fem miljoner kronor. Att han i flera år sagt att han ska välja en specifik lott, sedan får komma till TV4 och välja den lotten och att den då ska visa sig innehålla den högsta vinsten, det är så otroligt häftigt. Att Gunnar och Maud dessutom väljer att dela med sig av en stor del av vinsten till barn och barnbarn tycker jag är väldigt fint gjort av dem. Jag är övertygad om att de alla kommer njuta av det här länge, säger Magnus Fridell, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar