Uppsalabyrå kammar hem prestigefyllt uppdrag

Foto: Pressbild.

”Känns jättekul”.

delningar

Det är den Uppsalabaserade digitala byrån Wasabi Web som nu slutit ett rikstäckande avtal med eltjänsten Alltid.se – Ett fristående bolag inom vattenfallkoncernen. Uppdraget innefattar ett nytt digitalt ansikte utåt, samt SEO och kontinuerlig framtagning av innehåll under ett år. 

–  Att få förtroendet från Alltid.se känns jättekul. En stark bekräftelse på att vi levererat tidigare och att vi är fortsatt starka i vårt erbjudande. Det ska bli oerhört kul att få förtydliga och förstärka varumärket Alltid.se säger Nils Engvall, marknadsansvarig på Wasabi Web i ett pressmeddelande.

Valet föll på Uppsalabyrån efter att Alltid.se etablerat sig kontor i staden och då ville välja en lokal samarbetspartner. 

-Vi är en eltjänst som vill göra livet enklare för våra kunder genom att erbjuda en fast faktura för både nät- och elavtal. Tillsammans med webbyrån Wasabi Web så hoppas vi skapa en innovativ och lättnavigerad hemsida. Eftersom vi är ett nytt koncept på en konservativ marknad så är vi säkra på att vi tillsammans kommer bygga en snygg, transparent och funktionell plattform för våra kunder, säger Klaus Lindberg, vd på Alltid.se i ett pressmeddelande. 

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar