Uppsalabyrå vinner uppdrag för teknikjätte: "Oerhört kul"

Foto: Pressbild.

Uppdragsgivaren är ett av världens största företag.

delningar

Wasabi Web är en digital helhetsleverantör som grundades i Uppsala 2012. Nu har företaget fått ett uppdrag av ett av världens största företag, nämligen Toshiba Tech.

– Toshiba är ett av världens största företag som väcker många minnen och positiva associationer. Nästan alla känner igen Toshiba, och de flesta har någon gång haft en Toshiba-produkt i sitt liv. Det känns oerhört kul att öka varumärkeskännedomen ytterligare för detta fina varumärke, säger Andreas Glimbrant, VD på webbyrån Wasabi Web i ett utlåtande.

Tidigare har Wasabi Web blivit tilldelade riksuppdrag åt bland annat Telenor, Apollo och Taco Bar. Företaget har även vunnit priser såsom Årets Unga Företagare i Sverige och Årets Samhällsinsats.

– Med målgruppen i fokus kommer vi på Toshiba att stärka vår digitala närvaro och göra våra referens-berättelser än mer lättillgängliga. Vi är mycket glada över att Wasabi hjälper oss med hela produktionen och vi ser med spänning fram emot ett givande samarbete”, säger Emma Lorentzi, Marketing Communication Manager hos Toshiba i ett pressmeddelande.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar