Laddar

Uppsalabyrån blir leverantör åt resejätten

När resejätten Apollo med flygbolaget Novair sökte efter en ny digital samarbetspartner föll valet på Uppsalabyrån Wasabi Web. ”Wasabi Web är precis rätt partner för oss”, säger Clara Lindqvist, Commercial Partner Manager hos Apollo.

delningar

Wasabi Web har, sedan starten 2012, blivit en digital byrå att räkna med i Uppsala. Nu är det också klart att Uppsalabyrån får uppdraget att bygga Apollos nya digitala satsning.

Wasabi Web kommer att bli resejättens leverantör för digital strategi, digital marknadsföring, webbproduktion och innehåll för en destinationssajt.

– Vi på Apollo kommer att stärka vår digitala närvaro inom utvalda resmål. Det känns verkligen bra att vi tagit in Wasabi Web som digital helhetsleverantör. Vi är väldigt glada att kunna presentera det här samarbetet och det känns som att Wasabi Web är precis rätt partner för oss, säger Clara Lindqvist, Commercial Partner Manager hos Apollo i ett pressmeddelande.

Andreas Glimbrant, som är en av grundarna bakom Wasabi Web, är glad över det nya samarbetet med Apollo.

– Apollo är en av Nordens ledande researrangörer som väcker många minnen ochpositiva associationer. Vi är glada över att få dra igång Wasabis strategi för en nyposition och stärka Apollo digitalt under året, säger Andreas Glimbrant, Head of Sales på Wasabi Web, i ett utlåtande.