Laddar

Uppsalasonen efter Leksands förlust: ”Vi spelar inte bra”

Olle Alsing såg fram emot att möta sitt gamla lag med Leksand - men det slutade med förlust.

delningar

Uppsalasonen och före detta Almtunaspelaren Olle Alsing var besviken efter Leksands förlust mot Almtuna på hemmais (0–1).

– Vi gör ingen bra match helt enkelt. Jag är absolut inte nöjd med spelet. Även om vi skjuter mycket (40 skott) så måste vi gå på returer. Målvakten släpper en del, där måste vi vara på plats och ta dom, säger Olle Alsing.

Hur ska ni ändra på det här? – Vi får ladda om helt enkelt och kolla vad vi gör bra och mindre bra och ändra på det. Vi måste få lite mer energi i spelet och vilja spela hockey och ha kul där ute, vi har inte kul. Det var dåligt idag.

Hur tungt var baklängesmålet efter 17 sekunder? – Klart det är skönare att leda än att ligga under efter 17 sekunder som idag. Det finns jättemycket man kan gå in och peta på.

Vad säger du om målet? – Jag var på isen. Vi försökte spela oss ur zon men misslyckas. Det blir turbulent och vi hittar inte tillbaka till våra positioner. Vi är inte med från start.

Hur kändes det annars att spela mot Almtuna? – Det är klart det var speciellt. Jag känner nästan alla i laget och jag hade sett fram emot matchen och få sätta dit dom. Jag får vänta till nästa gång, säger Olle Alsing.

Relaterade artiklar