Laddar

Var intresserad av Almtuna – nu är KHL-proffset på väg till SHL

Hockeypuls har tidigare berättat om Almtunas intresse för Tony Mårtensson, men nu talar allt för det blir en SHL-klubb för 36-åringen. – Jag har två SM-finaler, men inte tagit det där guldet. Det är det som driver mig, säger Mårtensson till Corren.

delningar

Tony Mårtensson slog igenom i Brynäs i början av 2000-talet. Nu vill 36-åringen hem till Sverige igen och Almtunas sportchef Tobias Pehrsson har tidigare bekräftat att Mårtensson är öppen för att spela för Almtuna nästa säsong, men frågan är om inte nästa klubbadress ändå blir Brynäs eller Linköpings HC.

Mårtensson som under de senaste två säsongerna har spelat i schweiziska Lugano kommer att bosätta sig i Sigtuna med sin familj och har då bra pendlingsmöjligheter till båda. I en intervju med Corren säger han att LHC ligger bra till.

– Jag ska träffa min agent om några dagar, så får vi se hur det ser ut. Jag tror att det kan komma ett beslut i veckan om det blir LHC eller inte. Det ligger närmast, så är det ju, säger Mårtensson.

Samtidigt har Sportbladet tidigare avslöjat att Brynäs sportchef Stefan Bengtzén varit i Schweiz för att träffa både Tony Mårtensson och klubbkamraten Patrik Zackrisson.

Relaterade artiklar