Var med på resan till allsvenskan – nu lämnar försvararen

Foto: Simon HastegŒrd / BildbyrŒån.

"Känns vemodigt och har varit ett tufft beslut"

delningar

Mittbacken Oscar Pehrsson har gjort sex säsonger med Sirius och har varit en viktig del i lagbygget. Han har gjort 149 matcher i Uppsalaklubben och var med i Sirius resa från division 1 till allsvenskan. Nu är det dock klart att Pehrsson lämnar klubben för nya utmaningar.

– Det känns vemodigt och har varit ett tufft beslut att ta, men jag känner att jag varit i Sirius i sex år och varit med på en jäkla fin resa. Nu tror jag att det för min egen utveckling vore bra att få testa något nytt, även om jag inte vet vad det blir ännu, säger Oscar Pehrsson till Sirius hemsida.

Efter måndagskvällens hemmamatch mot Kalmar FF kommer Oscar Pehrsson och Moses Ogbu, som även han lämnar klubben, att tackas av.

– Jag vill bara tacka alla som varit i och runt klubben, och våra supportrar som vi har gjort den här resan tillsammans med. Nu är vi fler på matcherna än när jag kom, och det är ju helt naturligt, men det är också många som var med 2013 som vi gjort den här resan med och som man har skaffat sig en relation till, säger Pehrsson, till hemsidan.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar