Växande bolaget flyttar in i ny våning: "Vi siktar nu på att rekrytera"

Pressbilder, kontoret samt Niclas Hedenskog.

Consid, som har kontor på Stora Torget i Uppsala, är ett av Sveriges snabbast växande bolag.

delningar

Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget etablerade sig i Uppsala hösten 2016 efter att ha förvärvat Imentum. På den tiden var de 17 anställda, men företaget tvingades snabbt hitta nya lokaler då de drygt ett år senare flyttade till det nuvarande kontoret på Stora Torget i Uppsala. Då hade de vuxit till 28 anställda. Idag har Consid passerat 40 anställda i Uppsala och man har därmed påbörjat renoveringen av ett till våningsplan för möjlighet till ytterligare expansion i regionen.

– På drygt två år har vi gått från 17 anställda till att nu passera 40-gränsen. Det är oerhört roligt och vi ser inga tendenser på en minskad tillväxttakt i regionen. Att vi nu utökar kontorets storlek med närmare 70 procent till vad som totalt blir ett 550 kvadratmeter stort kontor i två plan mitt i centrala Uppsala gör att vi kan bibehålla en hög tillväxttakt och fortsätta vara en attraktiv arbetsgivare. Vi siktar nu på att rekrytera och expandera vår verksamhet ytterligare i Uppsalaregionen, säger Niclas Hedenskog, vd på Consid Uppsala, i ett pressutskick.

Den nya våningen skapar mer plats till såväl kontorsplatser som gemensamma ytor, vilket genererar nya möjligheter för att anordna events och utnyttjas på flera olika sätt. Den nya våningen står enligt plan klar i maj 2019.

– Kontoret nyttjas frekvent utanför kontorstid för aktiviteter med såväl studenter och branschkollegor som kollegor och kunder redan idag. Vi har exempelvis anordnat kodkvällar och hackathons för universitetets studenter, nätverksevent med kunder och branschkollegor, och nu senast välkomnade vi ett 50-tal kvinnor till en kväll med vårt IT-nätverk för kvinnor, Q Rendezvous, här på kontoret. Den nya våningen innebär inte enkom att vi kan expandera verksamheten och anställa fler, utan den skapar även fantastiska möjligheter till ytterligare kompetensutvecklande event och nätverkskvällar, säger Niclas Hedenskog i pressmeddelandet.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar